Yaşam

Oktay Kaynarca ve Kıvanç Tatlıtuğ, Haluk Levent’le Depremzedeler İçin Yardım Toplayacak!

Deprem felaketleri nedeniyle ilk günden bu yana bölgeye her türlü yardım ve iletişim desteğini sağlayan Ahbap derneğinin kurucusu Müzisyen Haluk Levent, arkadaşlarını yalnız bırakmıyor! Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca, Haluk Levent ile deprem bölgesinin ihtiyaçlarını karşılamak için her yönden yardıma hazırlanıyor.

Haluk Levent depremi

Türkiye’de 10 ili etkileyen depremlerin üzerinden 75 saatten fazla zaman geçti. Ölü ve yaralı sayısı artmaya devam ederken, arama kurtarma çalışmaları da sürüyor. Depremzedeler için kampanya başlatarak afet bölgesine giden Haluk Levent, Twitter hesabından paylaşımlarına devam ediyor.

Ünlülerden deprem yardımı

Levent” Bölgenin acil ihtiyaçları için İstanbul’a geldim. Çadırdan jeneratöre, güneş enerjisi firmalarından catering firmalarına kadar bir çok firma ile pazarlık yaparken Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca gibi benimle sıkı pazarlık yapacak arkadaşlar olacaktır. her yerde buluşacağız” söz konusu.

Dahası Oktay Kaynarca “ şirketinin üretim ortağıdır. Bu Dünyaya Sığamıyorum Dizinin bölgeye ışık grubu ve kervanları da gönderdiği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu