Haber

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Kuruçeşme Yaşam Merkezi’ni girişimci kadınlara tanıttı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, çalışmaları tamamlanan Kuruçeşme Yaşam Merkezi’ni Kuruçeşme Girişimci Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin girişimci hanımlarına tanıttı.

Bakan özgürlükKuruçeşme Girişimci Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aynur Dedeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Bakan özgürlük İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ve Kuruçeşme Hatipköy Kaymakamı Habibe Aksoy’un da yer aldığı programda, Kuruçeşme Yaşam Merkezi incelendi. Hürriyet ve Solakoğlu, Dernek Lideri Aynur Dedeoğlu ve dernek yönetim kurulu üyelerine dernek faaliyetlerinin yürütülebileceği alanlar hakkında bilgi verdi.

Programdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuruçeşme Girişimci Hanımlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lideri Aynur Dedeoğlu, merkezi çok beğendiklerini vurgulayarak Hürriyet ve grubuna teşekkür etti. Hürriyet ise bölge sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nin işleyişinin netleştirileceğini belirterek, derneğe çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: ANKA / Kadın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu