Haber

Gaziantep’te Tehlikeli Sürücü: Telefonla Konuşurken Minibüsü Kullandı

Kimseyi umursamadı, bir eliyle telefonu tutarken diğer eliyle minibüsü sürüyordu.

GAZİANTEP – Gaziantep’te belediye otobüsünün şoförü, direksiyon başındaki yolcuların hayatını hiçe saydı. Vatandaşların çektiği görüntü pes etti. Minibüsü tek eliyle sürmeye çalışan ve direksiyon başında telefonla konuşan sürücü görenleri şaşkına çevirdi. O anlar yolcuların kameralarına yansıdı.

Gaziantep’te Yukarıbayır Mahallesi ile Karşıyaka Mahallesi ortasında ring seferi yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsü aracının sürücüsü kuralları hiçe sayarak yolcuların hayatını tehlikeye attı. Sürücünün Yukarıbayır Mahallesi ile Karşıyaka Mahallesi sınırında seyir halindeyken cep telefonuyla dakikalarca konuşması, kurallara aykırı şekilde ayakkabısını düzeltmesi yolcuların dikkatinden kaçmadı. Cep telefonuyla konuşurken tek eliyle direksiyonu çeviren ve ayakkabısını düzelten otobüs şoförünün trafik güvenliğini ve araçtaki yolcuların hayatını tehlikeye attığı o anlar, yolcular tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı. .

Otobüs şoförünün vazgeç dedirten tavrı akıllara 20 Ağustos 2022’de Tarsus-Adana-Gaziantep karayolunda meydana gelen ve 16 kişinin hayatını kaybettiği, 21 kişinin de yaralandığı otobüs kazasını getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu