Teknoloji

Bir YouTuber, GTA 6 Fragmanındaki Mekanları Tek Tek Gezdirdi: İşte Ağzınızı Açık Bırakacak Bir Karşılaştırma [Video]

Video oyun dünyasının dev isimlerinden Rockstar Games, tarihin en çok beklenen oyunlarından birini piyasaya sürdü. GTA 6’nın fragmanını yayınladığımızdan beri Yaklaşık iki ay oldu. Ancak oyunseverlerin bu fragmanla ilgili spekülasyonları ve fragmanla ilgili özel proje çalışmaları halen devam ediyor. bitmedi.

Milyonlarca takipçisi olan Fransız YouTuber CYRILmp4 , gerçekten dikkat çekecek bir şeye imza attı. ABD’nin Florida kentine giden CYRILmp4, burada GTA 6 fragmanını yayınladı canlandı . Böylece fragmanın aslında ne kadar gerçekçi olduğu da netleşti.

İşte fragmanı gerçek hayatla karşılaştıran bir sahne.

Yukarıdaki görsel GTA 6 için oluşturuldu. posterlerde da dahil edildi. YouTuber CYRILmp4 de Florida gezisi sırasında bu konumu buldu. Sonuç gerçekten etkileyiciydi. Şunu da dipnot olarak belirtelim: İzleyeceğiniz video sadece GTA 6 ile ilgili değil. GTA 5 ve GTA kötülük şehri dan da görüntüler var. CYRILmp4 çok kapsamlı bir çalışma yaptı.

Dilerseniz daha fazla ileri gitmeyelim ve sizi GTA 6’daki mekanların gerçekleriyle tanıştıralım. nazaranOnu bu görüntüyle baş başa bırakalım.

GTA 6 fragmanını tekrar izlemek isterseniz:

karahalliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu