Haber

Barış Atay’a tweet atan hukuk öğrencisi tehditlere maruz kaldı

Hukuk fakültesi öğrencisi Mehmet Rıdvan Tanrıöver, Türkiye Personel Partisi’nden (TİP) milletvekili seçilemeyen Barış Atay’a sosyal medyada “Yargılanacaksınız” paylaşımında bulundu. TİP yanlıları ve muhalifler, tweet atan hukuk öğrencisi Tanrıöver’i tehdit etti. Tanrıöver, Adana Adliyesi’ne giderek kendisini tehdit ve hakaret eden 72 kişiyi şikayetçi oldu.

İstanbul’da hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi olan Mehmet Rıdvan Tanrıöver (23), 14 Mayıs seçimlerinde Türkiye İşçi Partisi’nden milletvekili seçilemeyen Barış Atay’a sosyal medyadan “Yargılanacaksınız” tweet’i attı. Genç adam tweet attığında, muhalifler ve TİP destekçileri Mehmet’i tehdit ve hakaret yağmuruna tuttu. Adana Adliyesi’ne giden Mehmet, kendisine hakaret ve tehdit eden 72 kişiden şikayetçi oldu.

“Barış Atay’dan ‘Yargılanacaksınız’ tweetine ‘yorgun’ yanıt”

Mehmet Rıdvan Tanrıöver, Barış Atay’a tweet attı, “Zırhın kalktı Barış sevgili. Yargılanacaksın.” Bunun üzerine Barış Atay, Tanrıöver’e, “Kaybetmekten korktukları için dokunulmazlığa koşan bakanlarınızdan olduğumu zannetmişsinizdir, ben topaldım” diyerek yanıt verdi.

“Onlar söyleyince niyet orucu oluyor, biz söyleyince tarsık oluyoruz”

Mehmet Rıdvan Tanıöver, sosyal medyada hakaret ve tehditlere maruz kaldığını belirterek, “Yıllardır çıktıkları her platformda ‘Yargılanacaksınız’ dediler. Meclisimizin kürsüsünden haykırdılar. Sustuk. Ancak biz söyleyince ‘çarpık’ olduk. Bunları söylemekten çekinmezlerken, onların düşünce özgürlüğü düşünce özgürlüğüdür. “Barış Atay ve seçilemeyen 72 kişi ile ilgili süreci biz başlattık. Milletvekili olarak ailemi ve sevdiklerimi hedefliyorum” dedi. – ADANA

germencikhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu