Haber

Zonguldak’ta Yaşanan Husumet Tartışması Havalı Tüfekle Sona Erdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde düşmanlarıyla tartıştıktan sonra elindeki havalı tüfekle ateş açıp ardından kaçan kişi, yunus ekiplerinin dikkatli takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, gece saatlerinde Murtaza Mahallesi Güldere Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre bir aile ile husumet yaşayan SE, aile üyelerinden biriyle tartışmaya başladı.

Husumet gösterdiği kişinin çocuklarının da tartışmaya dahil edilmesi üzerine SE konutuna gitti. Evden kesici alet alan SE, tartıştığı yere geri dönerek tartışmasına devam etti.

Ortada olayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Karşı tarafı kesici aletle tehdit eden SE, olay yerine polis ekiplerinin gelmesi üzerine evine döndü ve bu kez de havalı tüfeği aldı.

Ekiplerin peşine düştüğü zanlı, havalı tüfekle havaya birkaç kez ateş etti. Gelişme üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü olay yerine gelerek bizzat olayı yönetti; Evin arka penceresinden atlayan zanlı, dere kenarındaki çalılıklara doğru kaçtı.

Kısa süren kovalamacanın ardından yunus ekipleri, Gülderesi’nde çalıların arasında saklanan şahsı buldu. Ekipler onu teslim olması için uyardı. Ancak SE teslim olmak istemeyince ekipler havaya 4 el ateş etti.

SE daha sonra polis gruplarına teslim oldu. Gözaltına alınan SE, polis aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü.

Bu olayla ilgili soruşturma halen devam ediyor. – ZONGULDAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu