Yaşam

YAZA YENİLENEN BEDEN, ZİHİN VE RUHLA GİRİN

Sağlıklı bir yaşam, kendinize zaman ayırmak, zihninizi ve ruhunuzu tazelemek, dünyamızın geldiği noktada daha da değerli hale geliyor. Her koşulda ‘kendini yeniden keşfetmek ve özüne sahip çıkmak’ için pozitif adımlar atmaya hazır mısın?

Göcek’in eşsiz doğası içerisinde geniş bir alana konumlanan yemyeşil bahçeleri, gurme restoranları, D-SPA, D-Gym spor merkezi ve mimarisi ile butik otel konseptini farklı bir boyuta taşıyan D-Resort Göcek, 187 çeşit bitkiye ev sahipliği yapmaktadır. tatilin yanında ‘İyi Yaşam’ için sizlerle.

D-Resort Göcek, 1-4 Haziran tarihleri ​​arasında bir klasik haline gelen ve yoğun ilgi gören Diyetisyen Müge Bozok ile yeni bir ‘İnzivaya Çekin/Sağlıklı Kalın’ kampı düzenliyor.


D-Resort Göcek’te iyi bir yaşam deneyimi

D-Resort Göcek’te düzenlenen Müge Bozok ve Retreat Yourself/Stay Health kampı, Göcek’in eşsiz doğasının tadını çıkarırken yaza yenilenmiş bir beden, zihin ve ruhla girmek isteyenlerin adresi.

1-4 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşen güzel yaşam kampı, Diyetisyen Müge Bozok’un her katılımcı için kişisel değerlendirme ve ölçümlerle yol haritasını belirlemesiyle başlıyor. Sonrasında oluşturulan program ile katılımcılar, doğa ile iç içe huzurlu bir ortamda, tamamen kendilerini mutlu eden aktiviteler eşliğinde, bazen yüksek güçle bazen de sakinlikle yenilenmeye devam ediyor.

Müge Bozok ile Kendinizi Dinleyin D-Resort Göcek’in eşsiz doğasında keyifli yürüyüşler yapmak, Yin yoga ve pilates egzersizleri ile bedeninizi keşfetmek, Deniz Ayda ile mandala pratiğinde ruhunuzu dinlendirmek, Can Dedeoğlu ile ses banyosunda şifalı titreşimlerle frekansınızı yükseltmek ve D-Spa’nın huzurlu doğası. Atmosferinde kendinize zaman ayırmanızı sağlar. Kampın sonunda ise yol haritalarına göre günlük sağlıklı ana öğünler, ölçülü ara öğünler, detoks içecekleri, doğa aktiviteleri, probiyotik takviyeleri, şifalı bitkiler ve sürpriz atölyelerden oluşan dolu dolu bir program konukları bekliyor.

Bu özel deneyim, zihninizi sakinleştirmeniz, gücünüzü tazelemeniz, bedeninizi ve ruhunuzu en iyi halinde hissetmeniz için sizi bekliyor.


D-Resort Göcek, Müge Bozok ve Retreat Yourself kampı hakkında detaylı bilgi ve yer ayırtmak için www.dresortgocek.com/tr/iyi-yasam/programlar adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu