Haber

Ünlü oryantal Didem Kınalı’dan ‘İnci Taneleri’ itirafı: “Annem ve babam beni 11 yaşımdayken köşke verdiler”

Döneminin en çok konuşulan oryantal isimlerinden Didem Kınalı, bir süre önce dansözlüğü bırakıp şarkı söylemeye başladı.

“Artık beni oryantal dansa çağırmamalılar. Dans etmeyi bıraktım.”Kınalı, Kanal D’nin rekor kıran ve çok konuşulan dizisi İnci Taneleri hakkında açıklamalarda bulundu.

‘Orada geçimini sağlayan pek çok insan tanıyorum. Sözde nezih yerlerde bile tacize uğradığım günler oldu.’Kınalı, eski günleri anımsayarak şöyle konuştu: en fazlaBEN.

“Kendimi doğrudan Hazar’da gördüm”

“11 yaşımdayken annem ve babam beni köşke gönderdiler. Çalıştım, aileme baktım. Kendimi doğrudan Hazar’da gördüm.

“Orada çalışan insanlar onlardan daha dürüst”

Neden herkesin bu kadar abartılı tepki verdiğini anlayamadım. Doktorun hayatı da yayınlanıyor, biz de izliyoruz. Gündüz kuşağından kız kardeşler, teyzeler var. Orada çalışan insanlar onlardan daha dürüst. Oradan geçimini sağlayan pek çok insan tanıyorum ve tanıyorum. Hepimizin zor bir hayatı var.

“Taciz edildiğim günler oldu”

Bazen saçma sapan durumlarla, tacizlerle karşılaştığım anlar oldu. Çok hoş, çok hoş bulduğunuz yerlerde bile bazı şeyler oluyor. Aşırı tacize maruz kaldığım günler oldu.

Toplu konutların kapatılması gerektiğini söylüyorlar. Aramızda çok az sapık var gibi görünüyor. Kapatılıp daha da mı azaltılmalı? “Böyle bir şey var mı?” dedi.

“Artık hiçbir ilgim veya ilgim kalmadı”

Oryantalizmi bıraktığını söyleyen Didem, “B Ben pek oryantal değilim arkadaşlar. Bana dans dersi verip veremeyeceğini soran çılgın bir mesaj alıyorum. Arkadaşlar ben bıraktım. Ben de ders vermiyorum. “Artık oryantal dansa ilgim ya da alakam yok.”söz konusu.

haber-karacasu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu