Teknoloji

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de sezonun ‘en’leri belli oldu!

Teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen, 3,3 milyonu aşkın oyuncusuyla Türkiye Büyük Ligi’ne özel ilk ve en bilinen fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Community League’de 2022-2023 sezonu sona erdi. Büyük rekabetin yaşandığı dönemde oyuna aylık giriş sayısı 1,8 milyona ulaşırken kurulan takım sayısı da 1,2 milyonu geçti. 20 binden fazla ligin kurulduğu Petrol Ofisi Toplum Ligi’nde en çok tercih edilen kaptan ve forvet Fenerbahçe’den Enner Valencia olurken, en çok tercih edilen kaleci Galatasaray’dan Fernando Muslera oldu.

Teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen, 3,3 milyonu aşkın oyuncusuyla Türkiye Büyük Ligi’ne özel ilk ve en bilinen fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig’de 2022-2023 sezonu sona erdi. eğlence içeriği sunan.

Büyük rekabetin yaşandığı bir dönemde oyuna aylık giriş sayısı 1,8 milyona ulaşırken, kurulan takım sayısı da 1,2 milyonu aştı. Haftalık oyunda geçirilen sürenin 1 saati aştığı Petrol Ofisi Sosyal Ligi’nde ‘Ligler’ özelliği yine büyük ilgi gördü. Bu dönemde oyuncular tarafından 20 binden fazla lig kuruldu ve bu liglerde 400 binden fazla oyuncu emek verdi.

Fenerbahçe’den Enner Valencia, en fazla kaptan ve forvete sahip oyuncu.

En çok tercih edilen oyun taktiğinin 4-4-2 olduğu Petrol Ofisi Sosyal Lig’de oyuncuların takım tercihleri ​​de dikkat çekti.

Oyuncuların kaleci tercihinde ilk sırayı Galatasaray’ın file bekçisi Fernando Muslera aldı. Savunmada en çok tercih edilen oyuncu Trabzonspor’un başarılı sol beki Eren Elmalı olurken, bu dönem Galatasaray’da sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu, oyuncuların ilk tercihi olarak öne çıktı.

Oyuncular gol atma konusunda en çok Valencia’ya güvendi. Bu dönem Supreme Toto Muhteşem Lig’de gol kralı olmayı başaran Enner Valencia, Sosyal Lig’de de oyuncuların forvet tercihlerinden biri oldu ve en çok tercih edilen kaptanlar arasında ilk sırada yer aldı. Jorge Jesus, dönem boyunca en çok tercih edilen teknik direktör olarak öne çıktı.

Football Oracle’daki varsayımların sayısı 20 milyonu aştı!

Büyük ilgi gören Football Oracle bu dönemde yine binlerce oyuncu tarafından kullanılmaya başlandı. Football Oracle’dan yapılan toplam iddia sayısı 20,3 milyona ulaştı. One-to-One’da da büyük bir rekabet vardı ve 3,5 milyon maçta kıyasıya bir çaba harcandı.

Bu dönemin en büyük sürprizlerinden biri olan Kadınlar Futbolu Muhteşem Ligi’nde oyuncular maçların sonuçlarını hatasız üstlenerek rekabette bir adım önde olmaya çalıştı. Kadınlar Futbol Harikalar Ligi’nde yapılan tahmin sayısı 4.3 milyonu geçti. Günün Sorusu, dönem boyunca 10,5 milyon kez cevaplandı.

Oyuncular 3 Kia arabası kazandı

Sezonu ilk 3’te tamamlayan 3 kişinin Kia otomobil kazandığı Petrol Ofisi Sosyal Lig’de, oyuncular dönem boyunca 38 PlayStation 5’ten ve Petrol Ofisi’nden 1 milyon 500 bin TL değerinde akaryakıt kazandı. Otomobil ödülleri, önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edilecek.

Petrolig Oyunları Hakkında;

Petrolig Games, hayatın eğlencesini ve rekabetini herkesle buluşturan, eğlence içerikleri sunan bir teknoloji ve oyun firmasıdır. Türkiye Büyük Ligi’ne özel ilk ve en bilinen fantezi futbol oyunu Social League’i geliştiren şirket, yeni teknolojilere yatırım yapmaya devam ediyor. Teknoloji ve dönüşüm odağıyla önümüzdeki dönemde taşınabilir eğlence ve teknoloji alanında daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen Petrolig Games, ‘yetenek ve gelecek’e odaklanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu