Haber

Oğuzhan Uğur üzerinden depremde iktidarı eleştirenleri hedef gösteren Bircan Bali, Halkı Çıldırttı

Geçtiğimiz günlerde sunuculuğunu üstlendiği Söylemesem Anlatma programında dolandırıcılık iddiasıyla Haluk Levent’i vurmaya çalışan Bircan Bali, Oğuzhan Uğur üzerinden ‘Biz sahipsiziz’ diyenleri ve ‘hükümeti eleştirenleri’ hedef aldı. , yalan haber yapmak ve halkı tahrik etmekle suçladı.

‘Bu devirde siyaset ahlaksızlıktır’ sözleriyle hükümeti eleştirenleri hedef alan Bali, resmen halkı çileden çıkardı; Sosyal medyadaki tepkiler de gecikmedi. ?

Maalesef Beyaz TV’de yayınlanan ‘Ben Söylemesem’ programının sunucularından Bircan Bali’nin her şeye bir fikri, yorumu var.

Hafsanur Sancaktutan’ın intihar ettiği iddiasını magazin basınına yayan genç oyuncu bileklerini gösterdi; İntihar etmediğini kanıtlamaya çalışmasına neden olan Bircan Bali eleştirilerin hedefi haline gelmişti.

Psikiyatrist Veysi Çeri Bircan Bali, bu kendisine ve içinde bulunduğu programa yönelik ne ilk ne de son zorbalıktı. Bu zorbalıktır demiyoruz diyor.

Geçen gün yine oturduğu yerden depremde canla başla çalışan Haluk Levent’e ve kurucusu olduğu AHBAP’a nişan almış, dolandırıcılık iddiasıyla Haluk Levent’i vurmaya çalıştığında ise şöyle cevaplar almıştı: bir kapak.

Haluk Levent’e meydan okuyan ve AHBAP’a katılmamı söyleyen Bircan Bali, her zamanki gibi insanları çileden çıkarmayı başardı.

Şimdi de hesabını sorduğu Oğuzhan Uğur’la ilgili sözleriyle gündeme gelen Bircan Bali, BaBaLa TV’nin yalan haberi üzerinden hükümeti eleştirenleri hedef gösterdi.

“Hesabını vereceksin Oğuzhan. ‘Terk edildim’ dediğin yeri bana göstereceksin. Sıcak ofislerinde sahipsiz kaldık… Ayak tırnağım düştü soğuktan, söylemeye utanırım. düşünmekten düştü.” Depremin ilk günlerinde Haluk Levent ile deprem bölgesine giden Uğur’u hedef alan Bircan Bali, şunları söyledi:

“Birleşeceğimiz yerde nasıl ayrılacağımızdan bahsetmiştiniz. Siyaset yapanlar bu devirde ahlaksızdır. Siyaset yapanlar ahlaksızdır, vicdansızdır, geleceğin siyasetiyle hiç alakaları yoktur.” Bali, “Ağlayan bebeğin gözlerini görmezden gelip ‘Biz sahipsiz kaldık’ diyecek kadar provokatörsünüz” dedi ve ekrandan adeta öfke kustu.

“Hatay Yarseli Barajı’nın duvarı çatladı” şeklindeki asılsız haberi paylaşan BaBaLa TV ve Oğuzhan Uğur’a Bali, “Böyle saçma bir haberi es geçemezsiniz. Hesap vereceksiniz” dedi. kelimelerle yüklü.

Bali’nin bu sözleri üzerine düşünmek için geç kalınmış sayılmaz.

?

?

?

Bircan Bali’ye düşen tırnağı için geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz…

haber-bolvadin.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu