Haber

Murat Dalkılıç’ın ülke değiştirmeyi göze aldığı sevgilisiyle yeni pozları çok konuşulacak!

Daha önce de pek çok kişiyle ilişkisi olan, hatta evlenip boşanan Murat Dalkılıç, aradığı aşkı yeni sevgilisi Edda Dora’da buldu. Uyumları herkesi kıskandıran bu çiftten yeni pozlar geldi. Çiftin bu pozları sosyal medyayı kısa sürede salladı.

İşte detaylar ?

Hit müziğiyle geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Murat Dalkılıç, yıllardır hepimizin severek takip ettiği bir isim.

Ünlü müzisyen bildiğiniz gibi sadece müziğiyle değil geçmiş evlilikleri ve ilişkileriyle de magazin gündeminde yer alıyor.

Hatırlarsanız Murat Dalkılıç’ın çok uzun bir aşk geçmişine sahip olan Merve Boluğur’la olan evliliği büyük ses getirmişti.

Bu evlilikte aradığını bulamayan Dalkılıç, uzun bir aradan sonra güzel oyuncu Hande Erçel ile yeni bir aşka yelken açtı.

Bu konuda yüzü gülmeyen Dalkılıç, Hande Erçel’in ardından Sitare Akbaş ve Çağla Boz’la da ilişki kurdu ve ne yazık ki mutlu sonla bitmedi.

Tüm bunların ardından artık Edda Dora’nın yanında olan Murat Dalkılıç oldukça mutlu görünüyor.

Dalkılıç, kız arkadaşı Edda için ülke değiştirmeyi bile göze aldı. Aralarında öyle büyük bir bağlılık var ki…

Birbirlerine oldukça bağlı olan çift, sosyal medyayı da oldukça etkili kullanıyor. Çiftin paylaştığı son pozların sosyal medyayı sarstığını söylemek yanlış olmaz.

Murat Dalkılıç’ın paylaşımı ?

Edda Dora’nın paylaşımı ?

İkilinin yeni pozlarını nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım ?

haber-adalar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu