Teknoloji

Microsoft, Geliştiricilerle Build 2024 Etkinliğini Düzenleyecek

Microsoft, geliştiricilere yönelik yeni duyurusunda Build 2024 etkinliğini duyurdu. Etkinlik 21-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Microsoft’un her yıl geliştiricilere özel düzenlediği Build etkinliği için geri sayım başladı. Build 2024 için açıklama yapan şirket, tarihi de geliştirme ekipleri ve şirketlerle paylaşarak hazırlıkların yapılmasını sağladı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Build etkinliklerinin bu yıl da renkli görüntülere sahne olması ve yoğun bir katılımla tamamlanması bekleniyor.

Build 2024 Online Takip Edilebiliyor

Geliştiricilere yönelik hazırlanacak Build 2024’e firmaların da online katılım imkanına sahip olduğu belirtildi. Bu kapsamda 21 Mayıs – 23 Mayıs tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek etkinlik, hem fiziki hem de sanal olarak daha fazla kişiye hitap edilmesini sağlayacak. Konferansın ana konusu yapay zeka olacak. Build 2024’te Copilot’un mevcut durumu ve gelecek planları detaylı olarak sunulacak.

Microsoft, Geliştiricilerle Build 2024 Etkinliğini Düzenleyecek

Build 2024’ün düzenleneceği merkez Seattle Kongre Merkezi’dir. 573.779 metrekare alan üzerine kurulan ve açık ve kapalı alanlarıyla tam donanımlı bir merkez olarak değerlendirilen Seattle Convention Center, Build 2024 etkinliğiyle de değerli bir ev sahibi olma misyonunu üstlenecek.

Build 2024’te Neler Olacak?

Build 2024, Microsoft odaklı yazılım geliştirmelerine odaklanacak. Şirketin her yıl düzenlediği bu etkinlikte geliştiricilere 1 yıllık planlar hakkında bilgi veriliyor. Bu da geliştiricilerin hazırladığı projelerde uyumluluk gibi durumların sorun yaratmadan ele alınmasını sağlar.

Build 2024 web sitesi üzerinden kayıtları açan Microsoft, programı henüz paylaşmadı. Etkinliğe ilişkin tüm detayların yakın gelecekte netlik kazanması bekleniyor. Ayrıca bazı kaynaklarda, etkinliklerin belirli bölümlerinin Build 2024 sayfası üzerinden ücretsiz olarak herkesin kullanımına sunulabileceği de söyleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu