Haber

Kırşehir’de Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Gencin Nişanlısıyla Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

KIRŞEHİR’de düğün için şehir merkezine giderken arabasının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Muhammed İnce’nin (26), nişanlısı Ayşegül Çeviren (25) ile birlikte nişan sırasında görüntüleri çekildi. tören.

Kaza, 16 Ocak günü saat 07.00 sıralarında Kırşehir-Aksaray karayolu üzerindeki Dedeli köyü yakınlarında meydana geldi. Dedeli köyünden kendi düğünü için şehir merkezine doğru yola çıkan Muhammed İnce’nin kontrolünü kaybettiği 40 BB 769 plakalı otomobil, hendeğe yuvarlandı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede İnce’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından Muhammed İnce’nin naaşı ailesi tarafından teslim alınarak Dedeli köyüne götürülerek toprağa verildi.

Muhammed İnce ve Ayşegül Çeviren’in 8 Ocak’ta Dedeli köyündeki evlerindeki nişanlarında çekilen son görüntüleri ortaya çıktı. Videoda çiftin aile büyüklerine sarıldığı, Muhammed’in gözyaşlarını tutamadığı ve tebriklerini kabul ettikleri görüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu