Yaşam

Hasan Can Kaya Bu Kez de Misafirinin Dekoltesini Gözlemledi: “Seni ve Silikonlarını Alırız”

‘Konuşanlar’ programıyla şöhrete kavuşan Hasan Can Kaya, 118. yeni bölüm tanıtımından bir bölümle sosyal medyanın gündemine oturdu. Programa katılan bir konuğun dekoltesinden bahseden Hasan Can Kaya, yaptığı espriyle şaşırttı.

Detaylar ?

İlk olarak YouTube’da yayın hayatına başlayan ve daha sonra Exxen’de devam eden “Speakers” programı oldukça tanınıyor.

Programın sunucusu ünlü komedyen Hasan Can Kaya, izleyicilerin komik hikayelerini dinliyor ve ardından kendi yorumlarıyla onları güldürüyor.

Konuşmacılar’ın 118. bölümünden bir bölüm sosyal medyada gündem oldu: Hasan Can Kaya, programa katılan bir konuğun derin dekoltesiyle dalga geçti.

“Esra, seni ve silikonlarını alırız” esprisiyle stüdyodakileri güldüren Hasan Can Kaya’ya konuğu, “Tabularımı yıkıp dışarı çıkalım” diye yanıt verdi.

Komedyen konuğuna, “Tabularınızı yıkacaksınız. Bu nasıl bir tabu? Sen Türkan Şoray mısın? Tabularını nasıl yıkabilirsin? Bu ülke neyin üzerinde duruyor sanıyorsun? Tabuların.”

Konuk Esra, “Bana gelen hikayelerin çoğu tanınmış kişilerden geliyor. Ünlülerle iş yapıyorum. Acarkentte’de bir spa idi. Hatırlıyor musunuz?” Bu sözler üzerine ünlü sunucu, “Esra’ya kocaman bir alkış” dedi ve parlak yüzüyle adını tahtaya yazdı. ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu