Haber

Bursa Büyükşehir, Osmangazi ve Yıldırım Belediye Başkanları Emirsultan Camii’nde seçim startını verdi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanları Osmangazi ve Yıldırım’ın yanı sıra AK Parti adayları Alinur Aktaş, Mustafa Dündar ve Oktay Yılmaz, tarihi Emirsultan Camii’nde seçime başladı.

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar belli olurken, AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediyesi Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve partililer bir açıklama yaptı. Seçim kampanyası sırasında birlik. Seçim kampanyasını Emirsultan Camisi’nde başlatan partililer, sabah namazının ardından vatandaşlara çorba ikram etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, “Güzel bir pazar günü Emirsultan Hazretleri’nin huzurunda Belediye Başkanlarımızla seçime başladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Osmangazi ve Yıldırım Belediye Başkanlarımız ve tüm teşkilatımızla buraya geldik. İnşallah 31 Mart’ta da Cumhurbaşkanımızla Bursa’da buluşma imkanı bulacağız.” ‘dan birbirinden güzel hediyelerle karşınıza çıkacağız. 28 Mayıs’ta çok güzel bir sonuç aldık. Bu seçimde de yine güzel bir sonuç almak için teşkilatlarımızla birlikte çok çalışacağız. İnşallah güzel bir seçim atmosferinde güzel bir sonuç alacağız. Bugüne kadar vatandaşlarımıza hizmet için çok çaba sarf ettik. “Bu çabayı sürdüreceğiz” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Merkezde görev yapan Belediye Başkanları ve yine Belediye Başkan Adayı olarak bu keyifli mekanda Emirsultan Hazretlerinin huzurunda bir araya gelip vatandaşlarımıza çorba ikram etmek istedik. İnşallah Bugün insafla 50 gün boyunca sahada gayret ve mücadelemizi göstereceğiz.” kullanılmış.

Çorba ikramının ardından vatandaşlarla sohbet eden liderler, ardından Emirsultan Hazretleri’nin türbesini ziyaret ederek dua etti. -BURSA

haberkadinhani.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu