Yaşam

Anlı’da Müge Popüler Oldu: Ezel Bayraktar Kısmetse Olur’a Katılacağını Açıkladı

Tatlı Sert’te kanser hastası teyzesinin tedavi masrafları için biriktirdiği 300 Bin Lira’yı alarak Müge Anlı ile birlikte ortadan kaybolduğu ortaya çıkan Ezel Bayraktar, Kısmetse Olur’a katılacağını açıkladı. Oyuncu olmak için gün sayan Ezel’in neler söylediğine gelin hep birlikte detaylara bakalım.

Tatlı Sert’te Müge Anlı ile birlikte kaybolan Ezel Bayraktar’ın kanser hastası teyzesinin evini haftalarca satarak biriktirdiği 300 bin lirayı tedavi için götürdüğü belge işleme alındı.

Gerçek adı Ömer olmasına rağmen Ezel, Kenan İmirzalıoğlu’nun hayat verdiği Ezel Bayraktar karakterini sevdiği için ad ve soyadını mahkeme kararıyla değiştirdi.

Kanser hastası halası Tuğba Aslanhan’ın durumuna çok üzülen Müge Anlı ve izleyicileri, Tuğba’nın tedavi masrafları için 500 bin TL topladı.

Yaşananlar karşısında geç de olsa pişmanlığını yavaş yavaş dile getirmeye başlayan Ezel Bayraktar, çalışıp teyzesine borcunu ödeyeceğini söyledi.

Müge Anlı’nın canlı yayında bir ayakkabıcıda çalışmaya başladığını ve 15 bin lira maaş alacağını söylediği Ezel Bayraktar, Kısmetse Olur programına katılacağını açıkladı.

Ezel’in yeni işi ve aldığı maaş, kimsenin gözünü görmediği, ailesini terk ettiği ve bu uğurda teyzesinin tedavi parasını hiç ödemediği, en büyük hayali oyuncu olmak olan Ezel’i tatmin etmemiştir.

Ezel, katıldığı bir TikTok canlı yayınında, sunucu Onur Sermik’in “Talih Olur’a katılırsan patlarsın” sözlerine “Katılırım abi” yanıtını vererek programa başvuracağını duyurdu.

Yayında Onur Sermik, Bayraktar’a “Bundan sonra benim korumam altındasın” bile demişti. Yayın boyunca izleyiciler tarafından ikiliye hediyeler yağdırıldı.

Aradan beş yıl geçtikten sonra yayınladığı ilk bölümüyle Youtube’da milyonlarca kişi tarafından izlenen Kısmetse Olur, Ezel Bayraktar’ın başvurusunu kabul edecek mi?

Ezel Bayraktar hangi yarışmacıya talip olacak? Yorumlarda buluşalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu